gender scan

hai nk tnye . kalau 18 weeks . sesuai tak gender scan? ada sesiapa kt sini dpt tgk gender baby masa 18 weeks tak?? excited sgt nk tahuuu gender baby?

38 Balas

sye bli dkt shopee test gender start 5 mggu blh guna..sye bru 2 bln...hr tu test boy...xsbr tggu 5 bln scan nk tau btol boy ke tdk.sbb mmg hrpkn boy...klu gurl pn xpla...

5y ago

Sy guna tu 3kali semua boy tp satu girl.. bila scan girl..lahir pn girl..mbazir betul.