gender scan

hai nk tnye . kalau 18 weeks . sesuai tak gender scan? ada sesiapa kt sini dpt tgk gender baby masa 18 weeks tak?? excited sgt nk tahuuu gender baby?

38 Balas

Its depent ketebalan perut puan . Ada setengah tu 14week pon dah nampak.. And actually kalau baby boy lagi mudah nampak , nak sure 20week keatas . Macam saya baruni masa 18week scan memang da nampak pistol kecik tejojol 🤣 rezeki dapat tahu awal

Saya buat scan 16week nampak dah boy. Tapi Dr suruh buat dalam 22-24w itu waktu Sesuai nak nampak, untuk confirm kan gender bentul, sebab baby kecil jantina girl or boy nampak serupa.

sy scan 16w da nmpk.. swasta n kk.. 18w nk cek uri scan swasta nmpk lg jelas terus print scan tu tnjuk kt hsben.. arap ade rezeki la sorg boy.. skrg da ade 4girl

2y ago

sama cm sya dh 4 girl..hope sgt yg ni boy..tp xpg scan lgi sb doc kt tgu 22week nnt

sye bli dkt shopee test gender start 5 mggu blh guna..sye bru 2 bln...hr tu test boy...xsbr tggu 5 bln scan nk tau btol boy ke tdk.sbb mmg hrpkn boy...klu gurl pn xpla...

5y ago

Sy guna tu 3kali semua boy tp satu girl.. bila scan girl..lahir pn girl..mbazir betul.

saya..time scan dekat kk. and lepas tu sy tunggu details scan terus on 21 weeks. jimat sikit, xperlu scan byk kali. so time details scan sy mintak cek jantina sekali

18 -24 weeks bole tgk.Tp complete week utk tgk gen setau sy 24weeks bru clear.. tp depends jge.ada rezeki yg bole tgk lg awal pn ada je.

Sy buat details scan masa 18weeks, skali gender scan.. Alhamdulillah dah nampak..

5y ago

sy pun buat di poliklinik azzaraa. alhamdulillah baby girl

Sy buat scan 2d kat klinik pakar masa 14w dah nampak bebird. Doc cakap, kalau gegerl, ssh sikit kalau awal sgt.

Saya 18w checkup doktor scan,kononnya nak check uri je tapi baby dah tunjuk jantina😂 scan boy.

Boleh nampak dah. Macam saya twin. Both gender dah nampak. Kalau lelaki lagi awal nampak. 😊