gender baby

Saya pregnant anak pertama and 18 weeks. Just nak tanya bila selalunya kita dpt thuu gender baby ? . Sebab family smua da excited nak beli barang baby

2 Balas

Sllunya 28w keatas tme scan tu boleh nmpk tpi jgn percye seratus peratus scan..Kdg2 ade nmpk Tme scan tpi keluar lain jntina..Klau sye lah bnyk beli yg unisex jew..Snng laki n permpuan pkai..Heheheh...Sb sye pernah scan ank pertma hritu nmpk permpuan tpi kluar laki..

Earliest 16wks I think boleh tau gender.. Tapi usually Dr akan ckp around 20wks+ utk lebih pasti..