hai nk tanya ibu2 disini...untuk bukak buku pink untuk hamil kali kedua perlukan rekod buku yg lama ye???klu kite hilang buku pink yg lama mcm mne ye??

1 Balas

slalu kt kk ad smpanan utk dorg..kk kt tmpt sy ni arito dye nk tgk bku pink ank prtama..sbb record jns drah ke ,mslah ksihatan ke sume ad kt buku pink prtama tu