first time

HAI... Ni pengalaman pertama saya... semalam wife ada check di klinik swasta, doctor cakap positive hamil 4 minggu... so apa yang perlu saya lakukan ye... Bila patut buka buku pink dan ade tak tips mkanan tambahan yang sesuai... wife jenis kurang makan sayur+buah...

first time
3 Balas

Sy susah mkn buah dgn sayur. Sejak tau mengandung mmg sy akan ambik jgk sayur walaupun sikit, sy lebihkan buah2 dan susu. Jgn tinggal asid folic.