Rasa semput di minggu ke 15

Hai nak tnya ... siapa ni 15w cepat rasa semput ... rasa mcm tak cukup nafas ... pastu hidung kerap tersumbat ... normal ke kalau mcm tu?

1 Balas

Hai sis. Saya pun pernah alami masa hamil tapi tak ingat start minggu keberapa. Makin sarat nanti lagi senang rasa semput. Elakkan buat kerja lasak sangat nanti kaki pula jadi bengkak dll. Moga dipermudah sepanjang kehamilan ya

2y ago

Hehe ye memang akan senang semput. Jalan jauh sikit pun rasa lambat nak sampai