Rasa mengahhh mcm semput tapi bkn semput 😂

Hi ibu sye da nk masuk 24w . Pagi pagi saya rasa mengah je mcm semput tu rasa xckup nafas nk berjalan . Normal ke ? Ada effect tak pada baby ?#firstmom #ingintahu #firstbaby

3 Balas

Normal puan. Baby makin besar, organ dalaman kita makin sempit. Sebabtu mengah & cepat penat. ☺️👌

2y ago

Samaa ✌️

sy bila nk baring rasa sesak nafas. bile btulkn posisi baring baru ok. tu pun amek masa

2y ago

btui tu sis. sya kena tdur bntal tnggi dah n hadap kiri..... kalau tak sesak nafas.. nak2 bile trlentang..

normal sis sbb tubuh bdn kita bkerja lebih dr yg biasa sbb ada baby kan