Rasa semput/nafas tak cukup

Hai ibu2, saya dh masuk 30+weeks, normal ke tiba2 rasa semput.. padahal bngun g minum air je..tu rasa mcm lari marathon tu..huhu sapa ada rasa mcm ni??#firstmom

1 Balas

Been there before. My 3rd trim cepat sangat penat, mengah, semput. Tapi checkup nanti u inform doktor ya.

11mo ago

huhuu tu la.. dulu penah jd skali masa 2nd trim.. xpernah seumur hidup amek gas ..hehe pengalaman betul..ni jd pulak aiyoo risau betui.. dh la saya badan besau ...tq mommy