17week 4hari

Hai nak tnya normal ka klau sakit bawa pert mcm dekt peranakan begitu rsa sakit..nak kata angkt berat mmng xperna angkt berat sejak tahu tgh prgnt..bila berjalan pun rsa sakit rsa xselsa bila bergerak knapa begitu ya?

2 Balas

First baby kh? Klu first baby Ada yg normal juga masa I 15weeks mmg rasa cmtu kdg rasa cm senggugut sakit and rasa peranakan nak jatuh je but my specialist dctr said it's normal because bfore this I mmg active so when pregnant akan rasa cmtu and baby also ok just mmg sakit now I'm ok ready cuma masih sakit pinggang if duduk lama

Better dapatkan saranan drpd doktor, so doktor bole scan dan check.

5y ago

Ok sis tq