Petanda Hamil

Hai.. nak tnya, apa petanda hamil yg biasa ibu2 alami ya? skrg sya dah lewat period 6hari, dah boleh cek upt ke? breast mcm nyilu2, pinggang pn sakit2 ja, buat keja skit pn penat ? tu tanda2 ke? just nk tnya pndapat or pngalaman ibu2 kt sini.. tq ?

2 Balas

Klu nak period pun brest ngilu pinggang sakit lenguh bagai..tapi klu dah lewat tu better check upt

Boleh je kalau nak check. Kalau still tak yakin, tggu lagi seminggu kalau still lewat period.