susu untuk ibu mengandung

Hai nak tanya.. susu apa yang sesuai untuk ibu mengandung ya.. mohon pencerahan dari ibu2 yang berpengalaman..tq..

23 Balas

Anak pertama saya minum anmum lekat gdm Anak kedua saya minum susu kambing je awal preggy Alhamdulillah xde gdm tp dorg ckp panas..betul la kot sebab anak kecik,dah 8 bulan baru ambik anmum balik.. Anak ketiga saya minum similac ok serasi,anak ketiga pun xde gdm sebab saya minum jus mamariam..