Susu ibu mengandung

Hai, boleh saya tahu susu ibu mengandung apa yg sesuai ya? Sebab wife asyik muntah2 je bila minum susu

5 Balas

Ikut orng kot kalau asyik muntah minum susu blh je try amik supplement calcium. Saya minum susu kambing fresh je tp sbab badan saya dah serasi so takde hal kot. Part muntah2 tu biasa je tu. Saya 17w pun masi muntah lagi ni.. hehe

1y ago

Ok sis. Terima kasih. Saya cuba cari susu fresh dlu. Kalau masih tak ok nanti saya try cari pil kalsium tu.. :)

Sy buat air milo kosong /teh/nes buh gula (buat 1/4gelas) dan campur susu full cream dutch lady kotak (3/4gelas) buat gitu je bertahan sampai harini..

11mo ago

Klu sy makan pil atau minum susu saja walaupun berperisa tetap muntah so sy buat step atas Alhamdulillah dpt minum susu hehe

wife dh berapa minggu pregnant? klu masih dlm alahan, kurangkan dulu. bg dia mkn apa2 yg dia blh mkn dulu.

1y ago

Sblm pregnant xde mnm susu.. masa da tahu pregnant baru start ambil susu dan acid folic… ok sis sy try beli pil kalsium. Terima kasih

Try ambil yg ada perisa. Tapi yang ada gdm tak bolehh

1y ago

Mula2 try enfamama.. 2nd susu r-rayyan… sekarang try calla milk flv strawberry… pon masih muntah2 lg

Btukar pada pil calcium carbonate