susu utk ibu mengandung

Hai mommies semua,nak tanya susu tepung dutch lady full cream sesuai tak utk ibu mengandung?

1 Balas

Susu mna2 pon boleh je sis..Sye dlu mnum yg tu jga..Doc bgthu mnum je susu ape2 klu bukan susu ibu..Sb nk dptkan kalsium je dri susu tu..Se dh skrg tkr susu fernleaf full cream jew sb xade gula tmbhan

5y ago

Xpe sis sye pon msa xade bby bnyk bljr..Nty ade ank lg kne bljar jga smpai dia dh besar..Mcm2 kne tnya n thu..