hai . nk tanya . preggy ni tak boleh ke nk tgk citer kartun atau haiwan ganas2 cam filem buaya tu . hehehe .. sy memg minat giler citer mcm tu .

hai . nak tanya sikit . ibu preggy tak boleh ke tgk citer kartun atau haiwan ganas2 mcm filem buaya tu . hehehe . sy dari dlu lg minat citer mcm tu

18 Balas

Hahaha.. Sy mmg hntu cerita horror.. Wlupun sy preg pn sy akn tgk jgk.. Since ank sulong smpi nk msuk ank ke 4 ni mmg slalu tgk cite horror.. Alhamdulillah.. X de ape2 😘😘