hai . nk tanya . preggy ni tak boleh ke nk tgk citer kartun atau haiwan ganas2 cam filem buaya tu . hehehe .. sy memg minat giler citer mcm tu .

hai . nak tanya sikit . ibu preggy tak boleh ke tgk citer kartun atau haiwan ganas2 mcm filem buaya tu . hehehe . sy dari dlu lg minat citer mcm tu

18 Balas

Masa sy preegy mmg husband xpnh bawa tgok wayang. Tgok movie pelik pelik pun xde. Sbb we believe what we do, see, read, eat will effect our babies brain development. If you're muslim then practice bnykkan amalan, bnykkan baca al quran untuk anak dgr. Kalau tidur biasa sy pasang bacaan al quran. Hiburan lain ad jugak, sy pun tgok drama, and I do listening to music tp sy pilih drama ap nk tgok and music ap nk didengar. Semoga bermanfaat 😊.

4y ago

Sama dgn kita! .. plan tau.. bru plan ajk husb tgok wayang.. Dia terus jwb.. Oouhhh! NO NO NO... Apa yg ibu buat skrg antara cerminan anak kelak.. Kang ank abg kaki wayangg.. Lps husb ckp mcm tu.. terus tukar mindset. Yg behave behave je semua.. 🤭🤭