hai . nk tanya . preggy ni tak boleh ke nk tgk citer kartun atau haiwan ganas2 cam filem buaya tu . hehehe .. sy memg minat giler citer mcm tu .

hai . nak tanya sikit . ibu preggy tak boleh ke tgk citer kartun atau haiwan ganas2 mcm filem buaya tu . hehehe . sy dari dlu lg minat citer mcm tu

18 Balas

Bergantung bdan sndiri sis.. dulu sy preggy slalu tgk movie seram kt wyng time midnight.. alhamdulillah skrg anak 5 bulan dah. Sihat jee.. yg penting semangat kena kuat..