Hai mommies

Hai nak tanya sikit 2hari lepas saya ada check bukaan jalan dah 1cm dekat hospital Agak brpa lama lgi untuk bukaan seterusnya ke 3cm/4cm saya belum ada apa² tanda lgi selain keputihan dan mengeras kadang² kerap kencing ,sakit pinggang, klau tidur nk tukar posisi sakit sangat bahagian pelvik

1 Balas

Saya anak pertama 1cm nak ke bersalin kurang dari 12 jam. Anak kedua dari 1cm nak ke 2cm seminggu. Tu pun kena induce sebab dah leaking 🤭