bukaan jalan laluan baby keluar tertutup blk

salam mommies.. nak tanya.. ada x mommies yg dh turun tanda.. p hospital check bukaan dh 3cm.. esoknya doc checl lg sekali.. jalan dh tutup blk.. tgl 1cm.. doc bg blk rumah dulu... klau sakit.. dtg hospital segera.. 38weeks pregnant

1 Balas

Pnh tu kes 1st bb..org tua2 kata duduk dpn pintu sbb tu dia buka tutup pintu Rahim tu..minta doa dr kwn2 n klga..sy kna cucuk ubat pun bgtu,buka tutup,buka tutup..hgga kna srh posa utk czer sbb tkut bb lemas..3hr msuk ubat,x mo buka rahim