Set mandian newborn

Hai,, nak tanya set mandian mana yg bagus tuk baby newborn ya??

25 Balas

Boleh try Baby’s Nature by Blessed Beauty. Wangi, bau pandan. Anak no 2 kuning xlama, mungkin asbab pakai sabun ni

Boleh beli trial pack dulu. kulit nb sangat sensitif. Kalau saya pengalaman guna jenama drypers, anakku

sy pakaikan baby sy pigeon newborn mild ni. bau pn lembut je. sesuai juga utk baby kulit sensitif.

beli je mana2 pack trial.. kena try n error mana yg sesuai n x sesuai dgn kulit baby..

Sy try trial pack jenama pureen tu.. tgk dulu kalau kulit anak sensitif ke x..

Hi, kalau saya cari yang mild formula shampoo macam sebamed .

Pureen, fiffy, semua brand yg lama2 dulu lagi trusted 💯

saya beli carrier junior je haha sebab minat baunya wangi

Yg penting jgn ambik brand johnsons baby. Banyak kes.

1y ago

Johnsos banyak kes dah. Kena saman sebab ada bahan terlarang dalam bedak dia. Menyebabkan kanser. Ramai mat salleh dah banned johnsons tu. Boleh tengok ni https://www.npr.org/2022/09/19/1123567606/johnson-baby-powder-bankruptcy-lawsuits

mana2 pon boleh ikot kesesuaian kulit bayi puan