set mandian newborn

nak tanya, set mandian baby nak beli set yg kecik dulu atau botol besar terus ea?, #firstbaby #firstmom

7 Balas

😊 assalamualaikum...hi sis....sihat ke mommy n bb ? em kalau pd sy... sy beli yg kecik / pack trial set...sng bwk g hospital ☺️ beli kecik bkn pe...kdg2 kulit baby de yg normal...de yg sensitive skin...sis bole ngk kesesuaian botol kecik dulu....kalau ok ngn skin anak sis...baru ok beli botol besar🌹

2y ago

wsalam, alhamdulillah dua2x sihat. 😊 . tuh la, lepas baca komen terus order kt shopee set kecik punya. thank you awkk. 😬 .

Nak selamat beli yang kecik dulu. Tapi macam saya memang guna cetaphil. So beli yang besar terus. Kalau baby tak okay nanti saya yang guna hehe. Tapi buat back up brand lain jugak beli yang trial kit je

2y ago

saya da order da kt shopee, tapi brand anakku dulu. harap kulit dia sesuai la. kalau beli brand cetaphil mmg tau okay da, kalau tak okay pun kita bole guna. so tak mbazir juga tuh. tapi kalau kata kulit dia sensitif nnt bole try guna brand cetaphil pula . btw thank you awak. 😊 .

Beli kecil dulu, untuk tahu sesuai tak, lagipon kecil pon boleh tahap lama untuk baby newborn 😂

2y ago

saya da order da kt shopee, thank you awak😬 .

sya beli yg kecik dulu , sbab tak tau apa yg ssuai ngn kulit baby nnti .

Beli kecil dlu. Sbb xtahu keadaan kulit bby mcm mana.

2y ago

saya da order da kt shopee, thank you awak 😬 .

Mommy Brand Mandian apa yg ok erk utk baby ?

2y ago

tq ye ..

beli kecik dulu mommy

2y ago

saya da order da kt shopee, thank you awak. 😬 .