Mandian newborn baby

hi ibu ibu saya first baby nak tanya kalau newborn baby boleh pakai tak set mandian carrier junior yg berwarna tu sekali bedak hurm sesuai tak ingredients dalam tu dengan kulit baby newborn #firstbaby

5 Balas

carrie junior saya tak sure sesuai untuk baby ke tak. tapi nak selamat better guna cetaphil baby, qv baby, sebamed, buds. kalau untuk bedak better elakkan sebab risiko debu tu masuk pernafasan baby

not recommended sebab rasa nya carrie junior mostly for kids. seeloknya cari yang suitable for newborn. bedak tak digalakkan ya, kalau nak pakai pun tunggu besar. 😊

Sis elak beli yang ada fragrant yg kuat kalau untuk new born sbb kita tak tahu lagi kulit baby camana. And nak senang sis beli je yg tulis head to toes senang blh guna semua

Cari jenama dalin. tu 0% paraben, ada bgi sample kat hospital2 utk baby newborn.. produk turkey kalau Tak silap. ad kt aeon wellness . econsave.

Ada tapi namanya carrie baby. Yang tu suitable untuk newborn. Botol biru putih