set mandian

salam,hai mummy2 smua.nk tnye set mndian ape yg bgus utk bby newborn ye.

5 Balas

Cetaphil utk kulit yg sensitif. Saya cdg nk beli jenama ni utk newborn sbb takut kulit dia sensitif mcm ayah & sepupu dia. Malas nak ada byk masalah lagi2 dlm keadaan pantang sorg. Hihi. Dh besar sikit mungkin akan cuba tukar mandian yg lain.

saya beli yg head to toe. mudah. semua bole pakai utk bath ke syampoo ke. pastu beli lotion aveeno baby, and minyak baby johnson night time 😄

Anakku ☺️ lotion dia paling best. Boleh hilangkan ruam panas dlm sehari

Wassalam.. Anakku pn bgus jgak😊 mommy2 lain mgkin ada pndpt lain

sy guna set mndian pureen