Appointment MySejahtera

Hai mommies. Nak tanya betul ke cara saya book appointment MySejahtera - Outpatient Treatment di KK terdekat untuk bukak Buku Pink? Atau mmg saya kena call dulu KK atau walk in masih dibenarkan? Thanks in advance 🙏🏼

2 Balas

Hai sis. Saya shared apa yang saya tahu ya, mungkin boleh direct call atau walk in terus. Mungkin ada sesetengah KK nak call dulu. Ada juga yang boleh walk in. Macam saya, saya walk in terus. Masa tu alhamdulillah dipermudah urusan. Mereka hanya ambil nama, alamat dan no tel. Saya terus tanya juga apa dokumen yang diperlukan bila datang buka buku nanti. So, ya boleh call atau walk in 🤗

Setiap kk berbeza cara. Better walk in dan tanya