Rawatan gigi

Hai nak tanya sape pernah cabut@tampal gigi masa preggy? Blh share pengalaman tak😅😬 Edit : dah selamat cabut masa 37w .. Tampal seminggu sblm cabut .. Cabut sbb sakit non stop,sampai nangis dibuatnye😂

5 Balas

Saya cabut masa 32minggu😅masa tu xtahan sgt dah bdenyut²,ingt nak cabut lps pntang, tpi xdan lah. Rse mcm nk hempuk org je. Tpi sblm cabut tu, doc gg tu siap call doc pakar utk rujukan. Tpi alhamdulillah, masa cbut tu xde mslah apa, just rileks je. Tau² je dah cabut, doc pn baik bnyk kali tnya "puan ok x tu?"😅