bersalin czer

Hai nak tanya mommies semua yg ade pengalaman bersalin czer..ade letak pape ubat/minyak tak kat tmpt czer.? Sbb mak mertua ade kasik minyak jerslin oil utk letak kat tmpt czer..tp mcm x berani pulak nak letak..

3 Balas

Same lah doktor x bg letak ape2 pun tp sy letak jer ubat luke haa kat tmpt dia mula2 toreh perut tu kan..sbb nmpk nk terbukak mcm tu.tp alhamdulillah ok smpai skrg kt tmpt czer tu pun cantik jer