dari susu badan nak ke susu botol

Hai nak tanya mommies macam Mana eih nak ajar bayi minum susu botol formula tu..kena pilih botol susu yg lain ker..sbb days skrg bagi susu botol guna botol sus anakku jer..alkisahnya susu badan saya Tak banyak so Saya cuba kasi susu botol formula tu tapu anak Saya taknak hisap. Hari2 saya kasi tapi dia tetap jugak tanak siap sembur balik bagai..buntu pulak Saya..tapi kesian kan dia sebab tak kenyang😔

2 Balas

selalu nyer klu baby tu dah biasa hisap susu badan mmg susah sikit nak terima susu tepung ni...tp cuba lah wat sikit2... selang2 Ngan susu badan... lelama nnti dia nak lah tu...