mual loya

hai nak tanya mcm.mana nk bg hilang rasa loya . mcm telekat biji durian je . ble rasa mcm tu jd nk muntah je . last2 keluar angin je . 1st day puasa dh tewas sbb asyik nk mntah n pening2 .

4 Balas

same goes to me . so, saya akan tidur bila I rasa loya 😖 tapi ada orang cakap makan benda masam . saya cuba tapi takjalan. mungkin awak boleh cuba 😊

5y ago

Saya pun cmtu gak. Mnum air masam kjo je hilang

Sy mkn buah kiwi...jgn ambik yg lembut sgt.ase buah kiwi masam2 jgk ..sedap.xamal mangga sgt

Jgn dipaksa puasa kalau tak mmpu sis.nti mmudaratkn ksihtan ibu dn bby

Sy minum Oren juice