Bayi 4 bulan kurang menyusu malam

Hai. Nak tanya mami sini, anak saya masuk 4 bulan lebih dh. Sejak masuk 4 bulan ni dia dh x nak menyusu malam. Biarpun sy bangunkan dia menyusu dia menangis bila sy bg susu. Baby sy myusu formula. Kalau siang ok je dia menyusu. 3oz selang 1 jam stgah or 2 jam macamtu. Last dia selalu myusu malam adalah sebelum dia tdur pukul 9mlm mcm tu. Stress bila dia xnak myusu 😥

1 Balas

klau waktu siang dia byk menyusu x? #24Dec2020 #IbuRA #27Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec