MACAM MANA RASA NAK BERSALIN ?

Hai, nak tanya macam mana pengalaman semua rasa nak bersalin tu ye ? Sy sekarang confuse sama ada sekarang ni rasa nak bersalin atau cuma nak berak. Perut rasa memulas, sekejap sekejap je. Bila pergi ke tandas. Tak rasa nak berak pulak. Breast rasa berdenyut. Ada keluar cecair coklat cair sangat dekat pad sikit tapi sy fikir mungkin sbb semalam check bukaan di hospital, keluar mcm tu.. dan semalam tak ada bukaan pun. So balik je rumah. Boleh tak kongsi pengalaman sikit. Sbb tak ada pengalaman langsung. Sekurang2nya boleh ready dah. Sbb sy nak ke hospital pun agak jauh.

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Kalau sakit awak buat awak rasa nak nangis then tiba la masanya..

3y ago

Haha. Sekarang belum sampai rasa nak menangis tu.