SEMBELIT BUAT RASA SAKIT PERUT

Hai, ada tak sama macam sy jenis susah membuang? 3 4 hari bru rasa nak berak tp susah sngt nk keluar. Rasa nak berak tp tak lepas nk keluar. Smpai rasa tajam2 kat anus. Bila lepas je keluar yg tajam tu baru rasa lega tp pedih bontot 😂 (Sorry tau bahasa saya tak sopan sikit) Kandungan sy 8 weeks, tp bila sembelit mcm ni jd sakit perut sngt smpai risau confuse ni sbb xmembuang ke sbb pregnant 🥲 #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

sama mcm sy sis, kena kerap minum air masak + mkn buah²han, oren, apple, pisang sbgainya.. time rasa nk membuang tu sis cuba dk lama² sikit dlm tnds, nnti dpt la membuang dgn tenang😅