Baby tukar2 botol

Hai. Nak tanya kalau sesiapa ada pengalaman. Anak saya baru masuk 3bulan. Rezeki anak dapat hadiah bottle susu brand berbeza2. Kalau tak guna sayang pula. Sekarang ni anak guna pigeon wide neck, boleh ke sekejap2 nak tukar ke hegen bottle. Baby akan okay ke? Ke saya patut stay dengan satu brand je?

15 Balas

stay satu brand je sis. kalau sesuai satu brand satu tu je. kesian baby confuse nanti. nanti nak serasikan balik dah susah.

slalu nye baby klu dye da ok 1 brand tu memg akan stick dgn 1 brand je.. klu tukar pun baby x nak.. nie klu anak sye la..

cuba laa pakai ..sy dulu pun selalu tukar puting dan botol susu. .dari jenis mahal hingga murah.

Kalau baby dah besar sikit boleh la, kalau kecik lagi better jgn la duluu..

X boleh tukar² sbb puting botol berbeza…