baby selalu bersin dan keluar air liur

hai nak tanya baby kalau selalu bersin kenapa ya sebab hidung dia tersubat ke or selsema ? sebab takda nampak pun hidung dia berhingus, ada tips or cara cara tak ?

2 Balas

mayb ada taik hidung baby.. baby sy pun kerap bersin.. ingat baby nak selesema.. skli suluh lubang hidung baby.. ada tahi hidung baby kat lubang dlm..😂😂

sy bukan penjual ..tpi sy amalkn sapu minyak Ao wallet Ni dkt baby sejak lahir smpai skrg.. alhamdullilah serasi dgn ank ..