Asyik bersin selseme sebab resdung

Saya first time mengandung 24minggu. Bangun pagi bersin selseme hidung berair. Asyik bersin hidung berair xberhenti dari pagi tadi. Nak tanya ada effect kat baby k kalau selalu bersin? Tak ada apa2 jadi kat baby k? #pleasehelp #firsttimemom #ingintahu #firstbaby

5 Balas

xder effect kat baby, cuma kalau bersin keras otot perut kita yg sakit dan mungkin boleh terkucil bila perot dah besar... boleh mtk ubat alergi kat doktor and try vit c

elakkan makan ubat selsema selalu.. so alternative nya sis mkn vit C ye. mkn yg nutrilite punya

xde effect. baby dilindungi oleh air ketuban. dalam air ketuban tu jauh lebih bising

tak ada effect sis. amalkan vit C setiap hari ya

pergi klinik ambil ubat.