Chemical pregnancy

Doctor baru sahkan saya chemical pregnancy. 5 weeks 4 days. Nak tanya pengalaman orang yg pernah kena, macam mana chemical pregnancy tu habis ye? Klinik saya pergi tadi cakap melalui period tapi dinding rahim saya tebal lagi so myb kena cuci. Dia mintak refer hospital ahad ni. So nak tanya pengalaman sini dulu. Tq

1 Balas

Sama laa sy..chemical pregnancy.. 5 weeks juga.. scan hospital 5weeks.. sy kena warded dlu sbb doc tkot hamil luar rahim..tp xde..so lepas kua ward sy tros period...