Kenal pasti pregnant atau tidak

Hai just nak minta kepastian… sya first time… last period buln lepas… skrng tgh period start hari ahad 25/06/2023 hari ahad tu sahaja keluar darah sikit… lepas tu sampai ke hari nie hanya keputihan yg keluar… bila saya tanya dgn orng yg berpagalaman dorng suruh saya buat Test pregnant.. tapi saya tkt.. and bagi masa dkt diri sendiri tapi pagi tadi try keluar double line mcm nie.. nak tnya sya boleh try buat lagi ker untuk kepastian…

Kenal pasti pregnant atau tidak
15 Balas

saya dulu beli test pregnant murah ja dekat shopee 😂..naik double line..buat sampai dua kali naik dua line jugak..niat nak test pun sbb alah teruk makan x lalu..muntah period x mai..last ii saya nak kepastian saya buat upt test pregnant dekat klinik.. positif sah ngadung bersyukur sangat-sangat 🥰..semoga dipermudahkan urusan awak ye..sekarang nih saya tgh menanti masa untuk bersalin☺️❤️..