Kenal pasti pregnant atau tidak

Hai just nak minta kepastian… sya first time… last period buln lepas… skrng tgh period start hari ahad 25/06/2023 hari ahad tu sahaja keluar darah sikit… lepas tu sampai ke hari nie hanya keputihan yg keluar… bila saya tanya dgn orng yg berpagalaman dorng suruh saya buat Test pregnant.. tapi saya tkt.. and bagi masa dkt diri sendiri tapi pagi tadi try keluar double line mcm nie.. nak tnya sya boleh try buat lagi ker untuk kepastian…

Kenal pasti pregnant atau tidak
15 Balas

awak pakai upt brand apa ni? boleh double confirm kn dgn upt brand lain juga. beli jenis high sensitivity mcm dipp&tell.

1y ago

iye tol,terang sangat.mcm mgandung 2 bln...terang SGT2 tu..Klau nk kepastian.try check subuh2 tu..air kencing mula2 tu..tpi pakai brand lain..

confirm pregnant . boleh pakai upt lain lagi nk kepastian . klu terang mcm ni ..pakai yg murh pun mesti double line

Tahniah sis☺️ dah boleh ganti dah solat yg tinggal time 'period' tu haha

boleh beli cb digital utk kepastian

Boleh cuba guna upt jenama lain.