Ingin mengetahui Positive or Negative ttg khamilan..

Hai n Assalamuallaikum mummy2x sekalian... nak tanya kalau macam ni pregnant ker?? dh sebulan dh tak period.. n then nak tahu jugak kalau betul saya pregnant... macam mana nak tahu minggu/Bulan ey???

Ingin mengetahui Positive or Negative ttg khamilan..
8 Balas

2 line positif.. Utk tau bpe minggu sis kna ingt tarikh hri pertama period terakhir, dlm apps ni pun sis blh ltk tarih tu nt kluarla brapa minggu usia kandungan.. Kalau x ingt nt pg scan kt klinik, kt situ nt blh tau usia kandungan

Hai sis, waalaikumussalam tahniah ats kehamilan. Utk tahu berapa minggu, prefer sis scan di kinik utk kepastian.. 💕

4y ago

Masa ni bayi saya dh tak ada... Saya dh keguguran...😣😞

Ini positive preg. X clear sbb msi awal, mcm sya dulu ambil test tpi x clear doc ckp msi awal. Congrats 🎉🎉

Dkt google boleh check . Type je berapa usia kandungan sy. Nanti awk klik la slh satu apps

tahniah +ve tu..better checkup dkt klnk bru thu bpe weeks..

Line 2 tanda positif..tahniah

Positif tu sis tahniah

thniah, positive 2