Ingin tahu

Assalamualaikum nak tanya , kalau macam ni positive ke ?

Ingin tahu
22 Balas

Alhamdulillah 🇹 🇦 🇭 🇳 🇮 🇦 🇭 awk pregnant 🥰🤲🏻 double line kita sama, terang benderang, masa sy check ituhari kandungan sy dlm 5weeks. Alhamdulillah skrg nak masuk 12weeks dah 🤲🏻 take care awk.

2y ago

Biasanya masa buat buku pink tu doc akan scan skali utk tgk ada kantung atau tak, dan biasanya mmg akan nampak jelas lah kantung tu, dan kdg2 dah boleh nampak janin & heartbeat. InsyaAllah 🥰🤲🏻

Tahniah sis.. awak pregnant tu.. line pun dah terang benderang tu mesti dah byk weeks ni.. sy hritu pun terang mcm ni 😅 tahu2 je dah 7 weeks..

2y ago

Agak2 kalo 6-7 minggu tu pun awal lagi sis.. cuba scan nanti 8weeks ke atas..

ya Allah pekat line nya...hehe tahniah sis..Jaga diri leklok..doakan sy jugak dpt berita gembira mcm sis..🥰☺️

taniah sis.. saya masa test 4mggu mmg samar ..lpas tu test mggu ke6-7 mmg naik line pekat ..

punya pekat line tu sis. dip & tell sensitiviti tinggi. so ya pregnant.

yer, betul positif bila waktu subur tu dh lekat sepenuhnya,,line tu jd terang sis

Alhamdulillah, positif tu kak, tahniah ya. Take care kak 💕

Waalaikumussalam, alhamdulillah.. Tahniah.. Positive sgt..

sama mcm sy punya strip,cassete pstu dip n tell..

tahniah siss...terg da tu..rase ni mcm 5 weeks keatas