Positive or negatif

Ada sesiapa tahu kalau macam ni positive atau negative ye ??

Positive or negatif
8 Balas

Hai sis, +ve ni. Tunggu sebulan lewat period if pregnancy berjaya dpt double line sama terang. Lepastu pergi klinik untuk doktor sahkan kehamilan.

3y ago

Oh ambil ubat perancang. Ok, selamat berjumpa doktor.

dri penglihatan sya positif ni,banyakkan rehat d awal kehamilan,jgn angkat benda berat² dan jgn stress² tau🤗🤗

3y ago

sama²😇

positif sis tapi tunggu berapa hari lagi nnti cek balik jgn buat kerja berat tu banyak rehat sis

3y ago

ok baik trima kasih sis

positif Taniah awak tunggu 2 minggu lagi test lagi comfirm cerah

3y ago

smoga ada berita gembira utk sis x lama lagi dan smoga sis dikurniakan zuriat yg soleh dan solehah amiin 🤲

InshaAllah positif tunggu 2 hari lg terang tu

3y ago

baik trima kasih sis

ok terima kasih sis 🤗

positif

3y ago

alhamdulilah..thanks sis 🤗