Baby 1thun 3bln

Hai mumy2 all.. Sy nk tya normal ke baby 1thun 3bln xblh bckp lg.. Sy isau ble ank mber sbaya ank sy dh blh bckp wlupn 2 3 ptah pktaan.. Ank sy nk sebut mumy pn xblh lg

7 Balas

boleh rujuk dlm buku appointment baby tu.. sebenarnya dari baby lahir lg kita kena byk dedahkan pelbagai perkataan dkt baby. baca je buku cerita dkt baby tapi jgn la baca buku kartun cintan cintun mcm disney pulak, kurang ssuai.. baby cepat serap apa yg ada disekelilingnya. bila dh makin besar kita baru nk mula, kena struggle la jwabnya. yg Penting mak ayh jgn mengeluh or merungut..