Normal ke 36w ade keputihan

Hai mumy semua..nk tnye..saya dah 36w.baru2 ni checkup ade kuman dlm air kncng.doktor ckp mngkn sbb puasa.saya blh truskn puasa ke mcm mne?n keputihan yg ade ni normal ke ?☹

1 Balas

hmmm,,, mcm mana puasa boleh sebabkan kuman dlm air kencing tu? doktor ada bagi penjelasan x? keputihan normal warna putih atau jernih & x ada kegatalan serta bau. selain drpd tu adalah keputihan x normal perlu rawatan segera sbb nk due dh kan

2y ago

tu lah..doktor explain mcm tu..huhu..blh ke continue mcm biasa puasanya?