Kuman dalam Urine

Bfore nie checkup oke, Masuk 29weeks, nurse ckp ade kuman dalam air kencing. Tp kputihan biase n sangatlah cikit kalau ade, knape boleh ade kuman dlm urine ye? #ingintahu #firstbaby

2 Balas

ni nurse saya yang cakap.. kadang2 sebab kebersihan,, kena kerap tukar panties... lepas buang air,, lepas bersama suami kena cuci betul2... jangan bagi miss v lembab.. kena kering selalu.. sebab pemakanan pun ada,, terlebih manis dalam makanan.. misi suggest minum barli...

2y ago

Oh yeke… boleh jdi jgk sbb latenye mcm macam makin kerap kencing mgkin miss v lembap

Mungkin jangkitan kuman pada salur air kencing. Bykkan minum air putihh ya sis 😊

2y ago

Yeke…. Tq sis 🥺🥺