Risau....

Hai mumy.. Just nk luahkan rasa.. Sy gandung 18week.. Sy ade darah tinggi.. Dgn minggu lps ade minum air gula.. Dn arini dpt tahu ade kencing manis pulak.. N nti ari khamis ni kene ambik darah 4 kali sehari.. Pukul 8am-10am-2pm-8pm.. Emmm. Risau nya... Gandung yg ni dpt kencing manis pulak... Takut la.. Sbb dh ade darah tinggi, dapat kencing manis pulak.. ????

23 Balas

In Syaa Allah. Think positive. Saya pun gdm. Control pemakanan. Kalau bacaan yang 4 kali sehari tu ok, tak de masalah sis. Cuma control makan dan control stress ya sis.