Risau....

Hai mumy.. Just nk luahkan rasa.. Sy gandung 18week.. Sy ade darah tinggi.. Dgn minggu lps ade minum air gula.. Dn arini dpt tahu ade kencing manis pulak.. N nti ari khamis ni kene ambik darah 4 kali sehari.. Pukul 8am-10am-2pm-8pm.. Emmm. Risau nya... Gandung yg ni dpt kencing manis pulak... Takut la.. Sbb dh ade darah tinggi, dapat kencing manis pulak.. ????

23 Balas

Jangan stress sgt sis. Positif. Semoga semuanya baik baik je. Dah nak ada penyakit, nak buat camna kan. Kita tak mintak pon. Jaga pemakanan, rehat banyak banyak.