Risau....

Hai mumy.. Just nk luahkan rasa.. Sy gandung 18week.. Sy ade darah tinggi.. Dgn minggu lps ade minum air gula.. Dn arini dpt tahu ade kencing manis pulak.. N nti ari khamis ni kene ambik darah 4 kali sehari.. Pukul 8am-10am-2pm-8pm.. Emmm. Risau nya... Gandung yg ni dpt kencing manis pulak... Takut la.. Sbb dh ade darah tinggi, dapat kencing manis pulak.. ????

23 Balas

SemOga dipermudahkan urusan sis. Aaammiiinn3. 💪 Jaga pemakanan sangat2 penting, ambil ubat seperti yg disarankan doktor. Berkorban kene ke klinik slalu seperti yg dijadualkan misi. Kalau berlaku bende2 yg tak normal segera contact misi (kalau tempat sy, misi bagi nombor whatsapp) @ terus ke kk berdekatan. Kene positive thinking ye sis. InshaAllah semuanya akan baik2 blaka. 💖💐