ade kemungkinan pregnant ke??

Hai mums sume..salam aidilfitri..sya nk tye,sy bru lepas keguguran 7weeks pda 28/4..darah berhenti smpai 7/5..td sy cek upt naik line mcm dlm gmbr tu..adakah pregnant semula atau hcg msih xturun lagi ye..ade jawapan x..atau sp2 yg ade pengalaman mcm sy boleh share..tq

ade kemungkinan pregnant ke??
17 Balas

alhamdulillah rezeki sis. Allah bagi sis mengandung lagi tahniah......

4y ago

semoga dipermudahkan kepada sis dan semoga baby sihat dalam kandungan

Insa'Allah ada rezeki.. Mkn asid folic. Lg seminggu cek lg...

4y ago

In sya allah aminn..tula nti nk repeat test balik, tkut jugak hormon hcg xturun lagi..

Ada bersama tak lepas gugur ? In shaa Allah pregnant

4y ago

Jangan skip folic acid dan susu ye

In sya allah pregnant dear🤗aamiin

4y ago

Aamin..in sya allah..🤲

Positif tuh sis 😊

4y ago

😉

pregnant semula 😊

4y ago

Blom btul2 comfirm lagi sis..lagi seminggu nk buat test balik..aamin klu ade rezeki semula..🤲🤲🙂

check lagi ye dear

4y ago

👌