Perut selalu masuk angin 😣

Hi assalamualaikum mummy, perut sy selalu masuk angin .... Nak tido malam sgt tersiksa .. Rasa macam nak sapu minyak je dekat perut .. Ada cara tak ya supaya tak masuk angin .. #pleasehelp

1 Balas

nk bt x masuk angin tu ssh..tp amalkan tea suam..air kosong suam..epal hijau insyaAllah blh elak angin dari kumpul dlm perut..blh kuar sedawe n kentut.angin n kembung dlm perut tu normal sbb usus kite dah jd lambat..tambah plak klu y jns sembelit gas blh terkumpul tu jd angin..blh ke sapu d bahagian labu betis n belakang bahu

2y ago

sbb sy pn Ade angin y teruk Mase peknen..bile angin naik kepale sy sesak nafas n nk pitam sbb gelap mate..hb ok je.perut pn tegang.bile minum tea suam sedawe n kentut jd lega