Bangun pagi rasa macam cramp perut

Salam ibu2. Bangun pagi tadi rasa perut penuh je belah kiri , rasa cramp2 gitu. Tak tahu nak cakap sebab apa, saya memang jenis angin. So tak boleh nak beza sangat kenapa. Risau pun ada 😮‍💨 bila bangun selawat2 sambil gosok perut lepastu hilang. Dah okay. Agak2 kenapa ya sebab angin ke? Saya sekarang memang tidur mengiring ke kiri. Sebab kalau tidur terlentang rasa sekak kat dada dan sakit pinggang. #17week5days #firstmom #firstbaby #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

Walaikumsalam.biasa camtu mengeras sebab pundi kencing full,lepas buang air kecil baru ok.Saya asal pagi memang selalu camtu

ape2 pun kena ke klinik ya sis.