Scan 6 week 6 day

Hai mummys Saya semalam buat ultrasound untuk 6w6d, Doctor kata kecik lagi hanya kantung sahaja, adakah normal untuk kantung sahaja? Balik tu dah pikir macam2. Berharap janin membesar.. Mummys2 semua yang ada pengalaman boleh share?

Scan 6 week 6 day
2 Balas

sme la mse sy scan 6weeks nmpk kantung je...ni nk tggu 20weeks tuk scan kali ke 2

3y ago

Terangkan kt family ultrasound byk kali tk apa, dia tk sama dgn x-ray. Blh tny doktor jgk klu still tk percaya

Saya time 6w6d pun sama nampak kantung 1cm je, repeat scan 11w dah nampak baby

3y ago

Tq mummys share pengalaman😁