Playschool/preschool

Mommies start hantar anak pergi sekolah (playschool, preschool) dari umur berapa?

1 Balas

I m a housewife n decide hntr ank ke tadika start 4 taun. Byk faedahnya bila dilihat walau ada yg ckp kesian ank nanti besar2 cpt bosan asyik belajar dri kecik. Walau 4 taun dorg akn bljr berkawan, xstress pun bab bljr2. Cikgu start tekankan alphabet tu semua start 5taun.

4y ago

Yea anak2 boleh belajar berkawan. Belajar sambil main.. Agree with u. Tgh consider nak hantar anak ke playschool jugak next year 😊